Infraestructures

infraestructures

Alerten que paguen poc pels terrenys del TAV

Unió de Pagesos ha denunciat que l'administrador d'infraestructures ferroviàries Adif vol pagar per unes expropiacions per uns terrenys del TAV a l'Alt Empordà la meitat del preu que ha pagat per les finques que es van ocupar legalment fa tres anys. Les expropiacions afectades són una ampliació de la superfície afectada que va ser inclosa posteriorment a l'inici de les obres d'aquest tram.

UP ha convocat els pagesos perjudicats, que són els dels trams que van des de Figueres fins a Pontós, avui (9.00 h) a l'ajuntament de Vilafant, aprofitant el primer dia de les actes prèvies d'ocupació.

El sindicat agrari recorda que l'ocupació de les finques afectades pel TAV va ser el 2008 i que l'any següent es van pagar les primeres finques expropiades. Es queixa que des de llavors, els propietaris perjudicats pel canvi de projecte han demanat en reiterades ocasions a Adif que regularitzi la situació i que es pugui cobrar per la superfície ampliada les mateixes indemnitzacions que es cobren per la superfície inicial.

UP creu que “Adif pretén ara regularitzar una situació alegal que dura des de fa tres anys”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.