Política

política

Marigó demana ajuda a Mas per l'edifici descalçat

L'alcalde de Blanes, Josep Marigó (PSC), va explicar ahir que ha adreçat un correu electrònic al president de la Generalitat, Artur Mas, demanant ajuda arran dels problemes que ha hagut d'afrontar l'Ajuntament per l'edifici descalçat. “He exposat tot el que ha passat, i demano que tingui la consideració d'emergència”, va explicar l'alcalde, que va afegir que demana la intercessió del govern de la Generalitat, en part perquè l'ACA actuï. “La riera no està bé i s'ha de revisar”, explica Marigó, que es queixa que totes les despeses de moment les ha hagut d'afrontar l'Ajuntament, malgrat que la riera és competència de l'ACA.

Dels veïns desallotjats, 25 ja han pogut tornar a casa, la resta continua en cases de familiars o a l'hotel. Dimecres ja es va abocar formigó per fer el punt de suport de l'edifici. “Estem més tranquils, hi havia punts en què hi havia un metre de fondària que l'aigua havia deixat sense terra”, va explicar Marigó. En total s'hi han abocat 45m3 de formigó, i també s'ha acabat la part de la vorera, que s'ha cobert amb una capa de ciment perquè l'aigua no es filtri, i abans de posar els pa-nots.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.