cultura

Teràpia intensiva

Teràpia de Shock actua a les barraques de Girona en el millor any del grup

  • Teràpia de Shock, en un concert recent JOAN ENRIC.
La banda garrotxina acabarà el 2011 amb unes 50 actuacions des del gener passat

Una cançó, Sense tu, popularitzada com a banda sonora de la sèrie televisiva Polseres vermelles, ha estat el detonant del gran èxit del grup garrotxí Teràpia de Shock, que aquesta nit actuarà a les barraques de la Copa de Girona (23 h), juntament amb els manresans Gossos, i que el 10 de desembre clourà el seu millor any amb un concert a l'Apolo de Barcelona, que ha provocat una gran expectació i el trasllat del concert de la sala 2 a la més gran, per atendre la demanda creixent d'entrades. Serà una gran festa final per a un any molt intens en què el quartet ha ofert mig centenar de concerts per tot Catalunya, incloses les multitudinàries actuacions a les festes majors de les quatre capitals catalanes i a la de la seva ciutat, Olot (“Va ser un concert molt emotiu”, recorden); en la Festa dels Súpers, on van tocar durant 35 minuts davant dels milers de nens i pares, a l'Estadi Olímpic; al Camp Nou, per celebrar l'última Champions del Barça (“Per a nosaltres també va ser com una victòria del grup”, diuen), i més recentment a la inauguració de la nova Masia.

Videoclip a la Copa

Aquesta nit, la productora DDM Visual enregistrarà amb quatre càmeres el concert de Teràpia de Shock a la Copa per realitzar un videoclip, amb imatges de tota l'actuació, de la cançó A la primavera, un dels temes que més estan funcionant del segon disc, Tota la nit. El videoclip es podrà veure abans de Nadal a internet, un terreny que el grup domina a la perfecció: el videoclip de Sense tu ja ha superat el 1.300.000 visites a Youtube, i Teràpia de Shock té uns 30.000 amics a Facebook.

Vestits sempre amb l'“uniforme de guerra” –incloses les corbates new wave que han hagut de renovar perquè algunes els van desaparèixer en un allau de fans incontrolades–, els membres de Teràpia de Shock ofereixen un dels directes més dinàmics i contundents del pop-rock català. En les properes setmanes, el grup participarà en el disc de La Marató i en un especial de Cap d'Any de TV3, i també actuarà el 30 de novembre a la sala Bikini, juntament amb Pastora, Delafé y las Flores Azules i altres grups, en un festival a benefici dels pallassos d'hospital Pallapupes.

Després de l'Apolo, el grup farà una aturada temporal. “Necessitem una mica de temps per a nosaltres, perquè no hem parat en els últims cinc anys i volem hivernar i retrobar-nos per posar damunt la taula alguns projectes que han anat sortint i desenvolupar noves idees”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.