Més esport

El cooperativisme promou el Colpbol a l'Horta

Hi ha previst un encontra a Picassent on s'aplegaran 800 esportistes

El 23 de novembre es donen cita al Poliesportiu de Picassent, vora 800 esportistes de Primària i Secundària en una sèrie d'encontres dels més importants dels que s'han de fer al conjunt del País Valencià, al voltant del Colpbol.

Es tracta d'una modalitat que fa de vehicle per a difondre la pedagogia cooperativa, ja que es tracta d'una modalitat en la què hi participen persones dels dos sexes i fins itot amb diversitat funcional.

Cal afegir que no és el Colpbol d'un esport adaptat, sinó d'un de normalitzat que permet la participació ben diversa i que desenvolupa el caràcter cooperatiu i la capacitat de col·laboració.

Amb aquesta modalitat esportiva s'hi demostra que la pràctica de l'esport i l'atenció de la diversitat és possible gràcies a l'esforç d'una bona colla de professors i professores d'Educació Física, que han organitzat aquesta competició amb el suport de Caixa Popular, una marca de refrescos, la Cooperativa Agrícola de Carlet i l'Ajuntament de Picassent entre d'altres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.