Administracions

maresme

Entitats i govern del Masnou, enfrontats per l'ús d'un espai

Les associacions demanen poder gestionar una part de Ca n'Humet, tal com passava fins ara

La relació entre el nou govern municipal (CiU i ERC) i les entitats que treballen a l'entorn de Ca n'Humet –el principal equipament cultural del Masnou– no podrien haver començat de pitjor manera. La substitució de l'empresa que gestiona l'espai, que va suposar que el centre estigués tancat deu dies, els nous horaris i, sobretot, una possible pèrdua d'autonomia de les associacions són els motius que han encès els ànims. Per això ahir van convocar una concentració a les vuit del vespre i, fins i tot, no descartaven quedar-se a dormir a l'interior de Ca n'Humet, si el govern no es reunia amb ells.

Després d'un estira-i-arronsa, els màxims dirigents del govern municipal –fins a un total de sis membres, entre els quals l'alcalde, el primer tinent d'alcalde i la regidora de Joventut– van atendre les queixes de les entitats, però no hi van donar respostes clares. La responsable de Joventut, Judit Rolán (CiU) va admetre errors de comunicació durant els dies que el centre va romandre tancat i va citar els dinamitzadors culturals a una reunió la setmana vinent per tractar els temes amb més profunditat. “En quatre mesos no heu sabut dir quins plans teniu per a Ca n'Humet a les persones que fa anys que estem treballant aquí”, es lamentaven els assistents a la reunió.

Reunió amb veïns

La trobada improvisada va començar cap a les nou del vespre i encara no havia finalitzat a l'hora de tancar aquesta edició. Prèviament, el govern s'havia reunit amb els veïns de la zona, alguns dels quals es lamenten del soroll que produeix aquest equipament. Un sentiment, però, que no és generalitzat. Alguns veïns com el Jordi Rubió, que viu paret amb paret amb l'espai públic, asseguren que no se senten molestos per l'activitat generada al recinte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.