Economia

turisme

Petits Grans Hotels ha incorporat set establiments més

S'ha presentat el nou catàleg amb informació dels 40 hotels associats

La marca turística Petits Grans Hotels, que agrupa hotels de petites dimensions (menys de quinze habitacions) de tot Catalunya, ha incorporat aquest any set establiments més. La cadena va presentar ahir el nou catàleg al Palau Robert de Barcelona.

Actualment, Petits Grans Hotels de Catalunya està formada per 40 establiments repartits per les quatre demarcacions catalanes i agrupats per marques turístiques: dos a la Catalunya central, dinou a la Costa Brava, set a la Costa Daurada, nou als Pirineus de Girona i Lleida i tres a les Terres de l'Ebre.

Seguint la línia que es va iniciar l'any passat, la guia d'enguany aposta per la gastronomia d'alt nivell com a tret distintiu de molts dels seus establiments. Tres d'aquests gaudeixen d'estrelles Michelin: dues estrelles el Miramar, de Llançà; una estrella la Fonda Sala, d'Olost, i una estrella Ca l'Arpa, de Banyoles.

El nou catàleg disposa de 122 pàgines amb la informació completa dels 40 establiments associats, se n'ha fet una única edició en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès), amb una tirada de 12.000 exemplars.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.