Societat

lloret de mar

Volen que les discoteques facin torns per tancar abans

L'alcalde de Lloret de Mar, Romà Codina, ha plantejat als propietaris de les discoteques establir torns rotatoris per tancar abans amb vista a la temporada turística que ve perquè la gent que surt de nit no ho faci de cop i a la mateixa hora. També els va posar sobre la taula el tancament d'aquests locals mitja hora abans, de manera que en comptes de tancar a dos quarts de sis del matí o a les sis com fan ara, tanquin mitja hora abans, respectivament.

Proposta desconcertant

La Federació Catalana d'Activitats Recreatives Musicals (Fecasarm) creu que aquesta proposta crearia desconcert entre clients i propietaris. El secretari general de la Fecasarm, Joaquim Boadas, ha manifestat que si les discoteques tinguessin horaris variables els clients anirien de local en local preguntant a quina hora tanquen. “Hi hauria més acumulació de gent a la via pública, que generaria més soroll i podria ocasionar altres problemes”, va argumentar Boadas com a rèplica a l'alcalde.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.