Economia

Els Verds de Gandia preocupats pels nivells d'atur

Demanen una actuació urgent i prioritària a l'Ajuntament dirigit pels populars per pal·liar aquesta situació social greu

Els Verds de Gandia qualifiquen com a molt alarmants les darreres xifres de desocupació, que han batut el record històric de persones sense treball, 8.628, que suposen 140 més que el mes d'octubre passat i un 1,6% d'augment.

Es valora com molt preocupant que mentre l'atur té un xicotet descens en el conjunt de la Safor de l'1,2%, baixant en els altres dos municipis de major població com són Oliva i Tavernes, la ciutat de Gandia continue augmentant l'atur.

Els Verds consideren que la greu crisi econòmica que pateix Gandia és comuna a la del conjunt del País Valencià, sobre tot per la paralització de la construcció i el desficaci financer de les Caixes i la Banca, però valoren molt negativament que sis mesos després de les eleccions municipals, encara no es veu cap iniciativa seriosa per intentar des de l'Ajuntament de Gandia ajudar a mitigar la situació de desocupació. Al contrari, per a Els Verds, Torró i el seu govern estan equivocant-se d'estratègia, doncs les iniciatives d'impuls dels comerç local o de revitalització de la platja seran inútils si la ciutadania no té capacitat de consum perquè no troba ocupació.

Per a Els Verds de Gandia, l'Ajuntament hauria de posar en marxa un Pla de reforestació i rehabilitació de les zones forestals, de recuperació de les zones naturals degradades i de rehabilitacions d'habitatges.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.