Política

Camps: “Sóc absolutament innocent”

El jutge obliga Camps i Costa a asseure's en la banqueta dels acusats

Les manifestacions contra Camps a les portes del TSJ continuen al llarg del matí

L'expresident de la Generalitat, Francisco Camps, s'ha declarat “absolutament innocent” quan el jutge li ha preguntat si acceptaria un acord de conformitat per declarar-se culpable del delicte de suborn passiu de què està acusat, després de la lectura de les qualificacions provisionals. L'exsecretari general del PP, Ricardo Costa, s'ha limitat a dir “no em conformaré”.

D'altra banda, el magistrat Juan Climent ha denegat la petició de les defenses de Camps i Costa perquè aquests s'assegueren en l'estrada al costat dels seus representants processals.

Climent ha estimat a l'inici de la vista que no és necessari aquest trasllat d'ubicació, cosa que ha permés a les càmeres captar la imatge dels dos acusats asseguts junts en la banqueta.

El magistrat no descarta que, a mesura que avance el juí, se'n puga alterar la localització.

Les defenses han presentat sengles protestes formals per la negativa de Climent. La vista s'ha iniciat amb la lectura de l'informe de les parts.

A diferència d'ahir, hui Camps no ha sigut rebut amb manifestacions de protesta a l'arribada al TSJ. Més tard han fet acte de presència membres del Col·lectiu contra la Corrupció, que no han parat de llançar crits contra Camps al llarg de tot el matí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.