Societat

Alt Penedès

Vilafranca portarà la queixa pel TAV a les vies

Omplir globus de color vermell i llançar-los quan passi el TAV per Vilafranca, manifestar-se pel pont de Moja que passa per sobre la via en el tram descobert o fins i tot tallar la via i el trànsit són algunes de les propostes que van proposar dilluns a la nit els veïns, en l'assemblea informativa que l'alcalde de Vilafranca, Pere Regull (CiU), va convocar per anunciar l'inici d'accions judicials contra Adif pel soroll i les vibracions que provoca el pas dels trens pel municipi.

L'alcalde va informar durant l'assemblea que la setmana passada va iniciar els tràmits del contenciós administratiu contra Adif, va animar els veïns a denunciar la vulneració dels drets fonamentals i va anunciar que s'ha requerit l'ens (ho va fer dilluns) que netegi els vorals de l'actuació d'herbes i rates “perquè ens han pres el pèl. Assumeixo la culpa d'haver tardat tant a no adonar-me'n”, va dir. L'assemblea, amb veïns molt crispats, va acabar amb una votació a mà alçada a proposta del mateix públic (unes 70 persones) en què es proposaven accions més directes, “després de cinc anys negociant”. Només el regidor de la CUP va aixecar la mà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.