cultura

Joan Gregori, nou director del MuVIM

La Diputació de València nega que el relleu responga a diferències amb Varela

El fins ara cap de gestió de Projectes Museístics Institucionals del Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MuVIM), Joan Gregori, substituirà en el càrrec de director d'aquest centre a Javier Varela, segons ha confirmat hui la delegada de l'àrea de Cultura de la Diputació de València, María Jesús Puchalt.

Puchalt ha negat tenir manca d'entesa amb Varela i que se' l relleve per aquest motiu. Segons ha explicat la seua substitució es produeix perquè la comissió de serveis sol·licitada per Varela --funcionari de la Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED)— ha acabat al complir-se els 18 mesos de termini.

No obstant això, el propi Varela va reconèixer ahir diferències amb la diputada i, fins i tot, va criticar haver sofert un “control polític constant” de les activitats diàries.

Al respecte, Puchalt ha replicat que la seua forma de treballar és “preguntar i demanar aclariments i explicacions” i ha considerat que això entra “en la seua responsabilitat política”.

Per la seua banda, Gregori ha manifestat que rep el nomenament “amb sorpresa i satisfacció professional i personal”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.