cultura

Editat el Premi Bellver de narrativa de Xàtiva

L'editorial d'Alzira publica aquesta novel·la a la col·lecció “l'Eclèctica”

Bromera edicions acaba de publicar el darrer llibre que ha estat premiat a Xàtiva amb el guardó Blai Bellver, un llibre que ha estat incorporat a la col·lecció “l'Eclèctica”.

Es tracta de Raons de sang i foc, una novel·la que gira entorn d ela vida de Saíidah, una jove d'una bellesa excepcional abocada a viure en la misèria més absoluta i a deixar-se arrossegar per la inèrcia del terror dels qui formen part del bàndol dels vençuts en la guerra de la Germania.

Saíida es veu embolicada en un assassinat que marcarà el seu destí i que es convertiurà en un secret cruel que no podrà compartir amb ningú, ni amb la persona a qui més estima.

Valenta i decidida, però, farà tots els possibles per alçar el cap i demostrar que, tot i les condicions adverses que la vida li presenta, pot fer callar les raons de sang i foc i fer florir l'amor.

L'autor

A.B.

Pep Castellano, nascut a Albocàsser l'any 1960, ha publicat una trentena de llibres, la majoria de literatura infantil i juvenil, tot i que també ha fet incursions en la narrativa per a adults. Ha rebut reconeixements com el Premi Samaruc, l'Enric Valor, el Carmesina o el Vicent Silvestre d'Alzira.

En les hores lliures explica contes amb Canto Nieto i també participa com a col·laborador en programes de ràdio i en la premsa escrita i manté el bloc: A l'ombra del prat.

Amb Raons de sang i foc ha guanyat el Premi Blai Bellver de narrativa Ciutat de Xàtiva 2010.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.