Comunicació

Tanca el diari gratuït ‘ADN'

La capçalera del grup Planeta publicarà aquest divendres la seva última edició

La plantilla, d'unes seixanta persones, ha estat informada del tancament aquest mateix dijous

El diari gratuït ADN, editat pel grup Planeta, publicarà aquest divendres la seva última edició, posant així punt i final a aquesta capçalera per la caiguda de la publicitat, segons han confirmat fonts del grup de comunicació.

El diari, que normalment no surt durant els períodes de vacances i havia de tornar a publicar-se al gener, ja no ho farà, deixant a 60 persones sense ocupació –entre periodistes i personal d'administració–, a qui se'ls ha comunicat la decisió aquest dijous.

Aquestes fonts han explicat que el tancament respon a la caiguda continuada de la publicitat i, sobretot, a les males expectatives del mercat publicitari per a 2012, que seguirà en recessió, han augurat.

“Sobretot es deu a l'expectativa de recuperació el pròxim any, que no millora en el sector de la premsa gratuïta”, han explicat aquestes fonts, malgrat que el diari era un producte de qualitat, segons han defensat.

Aquest tancament arriba després de gairebé tres mesos de la reconversió de l'ADN en la versió ADNPlus –una aposta del grup per ampliar el diari a 40 pàgines, i incorporar noves seccions i nous col·laboradors.

L'ADN se suma així al diari Metro, el primer gratuït que va tancar portes

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.