Futbol català

Sense Maribel Domínguez fins al mes de febrer

Futbol. 1a divisió femenina. La davantera mexicana només ha disputat quatre partits de lliga amb l'Estartit des de l'inici de temporada

La situació que està vivint l'Estartit amb la seva jugador més valuosa, Maribel Marigol Domínguez, encara no ha arribat a la fi. La mexicana no podrà estar a disposició de l'entrenador gironí Rafa Gil fins al primer partit del mes de febrer davant el Reocín. Des del mes d'octubre passat al camp del Huelva (1-0), la davantera no juga un enfrontament amb el seu club. I és que els despropòsits que han perseguit la figura de Maribel han estat una constant en els últims tres mesos.

El passat mes d'octubre, la jugadora mexicana va ser convocada amb la seva selecció per disputar els Jocs Panamericans de futbol femení. Després de la disputa del torneig, Maribel no va poder tornar a territori espanyol per problemes amb el seu visat. El lent procés burocràtic va impedir a la mexicana poder disputar fins a onze partits amb el seu equip.

Un cop solucionats els problemes amb el visat, la davantera ha estat novament convocada per Mèxic, aquest cop per disputar el torneig preolímpic a Canadà: “Sabíem que hauria d'anar convocada amb Mèxic, els altres contratemps han estat una desagradable sorpresa per a tots” explica l'entrenador l'Estartit, Rafa Gil.

Després de la concentració amb Mèxic, el club gironí podrà disposar de Maribel per afrontar la dura segona volta de lliga: “Maribel serà amb nosaltres per al primer partit del mes de febrer”, afegia el president de l'entitat gironina, Carles Nugué.

Sabíem que hauria de concentrar-se amb la seva selecció però no esperava un període tan llarg
Rafa Gil
Entrenador de l'Estartit
Maribel serà amb nosaltres per al primer partit del mes de febrer, sense impediments
Carles Nugué
President de l'Estartit
El Olvio-l'Estartit
1-1
l'Estartit-Barcelona
0-3
At.Màlaga-l'Estartit
4-1
l'Estartit-Tr.Alcaine
1-1
C.Llanos-l'Estartit
3-1
Atlético-l'Estartit
4-1
EL QUE ES PERDRÀ
l'Estartit-València
Reial Societat-l'Estartit
Athletic-l'Estartit
l'Estartit-Espanyol
EL QUE HA JUGAT
l'Estartit-Athletic
1-2
Espanyol-l'Estartit
5-0
l'Estartit-Reocín
2-0
Sp. Huelva-l'Estartit
1-0
EL QUE S'HA PERDUT
l'Estartit-Collera
0-1
Sant Gabriel-l'Estartit
3-2
l'Estartit-Rayo Vallecano
2-1
Llevant-l'Estartit
2-2
l'Estartit-Lagunak
0-0
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.