cultura

El retorn dels Xics

Aquest proper dissabte, 14 de gener, a Sarrià de Ter tindrà lloc un homenatge a una formació coral que ha marcat la història del municipi: els Xics de Sarrià de Dalt. Formada a principis dels setanta i dissolta el 1999, l'agrupació ha aconseguit contactar i reunir una vuitantena de membres que la van formar –i a l'espera d'aquells qui s'hi vulguin afegir– per participar en aquest acte emotiu que, entre altres, vol retre homenatge al seu fundador i director, Salvador Muñoz. Al Centre Cultural Parroquial Mn. Domingo Casanellas (19 h) hi actuarà el grup de folk garrotxí Sol i Serena, però també s'ha anunciat que els Xics assistents interpretaran una cançó emblemàtica del grup com és Canta, canta, pajarito. També, hi ha prevista la projecció d'un muntatge audiovisual amb imatges que despertaran els records de més d'un.

Els Xics de Sarrià de Dalt és un petit projecte coral que va néixer amb un grup de nens i nens que cantaven i tocaven la guitarra i d'altres instruments com a activitat de lleure i aprenentatge. Durant els seus 30 anys d'activitat musical sense interrupció van donar de si molts concerts celebrats en dates assenyalades, en caramelles, festivitats diverses i com a complement dels Pastorets al Centre. Dos fites són pel record dels Xics, el primer viatge a Lourdes el 1974 i el viatge a Roma per veure el Papa Pau VI.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.