Societat

Els Mossos canten a Mas ‘Viva España' per boicotejar un acte a Lloret de Mar

Uns 400 agents policials fora de servei protesten contra les retallades al cos policial davant el president de la Generalitat

Han mostrat pancartes com “Mas, cabró; retalla't els collons”

Un grup d'agents dels Mossos d'Esquadra fora de servei amb banderes espanyoles han cantat aquest dissabte al matí unes estrofes de la cançó Viva España al president de la Generalitat, Artur Mas, per intentar boicotejar un acte a Lloret de Mar.

Aquesta nova acció es du a terme després que aquest matí els delegats sindicals dels Mossos hagin abandonat les protestes que van començar aquest divendres amb l'ocupació de diferents vestíbuls de comissaries d'arreu del país. La protesta també arriba després que el sindicat dels Mossos SAP-UGT hagi provocat una gran polèmica en assegurar que només utilitzarien el castellà en les comunicacions com a mesura de pressió per intentar que la conselleria d'Interior accedís a negociar.

De fet, aquest mateix matí, aquest sindicat dels Mossos ha fet marxa enrere i ha assegurat que rectificava aquesta acció i que no utilitzarien la llengua com a eina de pressió en les negociacions.

Uns 400 policies s'han concentrat davant la Casa de Cultura de Lloret per protestar contra les retallades dins el cos aprofitant una visita del president català.

Ho han fet convocats pels sindicats policials, que han portat pancartes amb els lemes Mas, cabró; retalla't els collons, 'rou retallades i Mossos en lluita.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.