Motor

Fajardo deixa Ossa i inicia el mundial amb Beta

Motor. El pilot de Pals no es va poder classificar per a la final del trial ‘indoor' d'Estrasburg, en una prova que va guanyar Toni Bou

Jeroni Fajardo va acabar cinquè en la primera prova del mundial d'X-trial (l'antic trial indoor), però la sorpresa del pilot de Pals no va venir del resultat sinó del fet que no va competir amb Ossa –en va ser el pilot oficial la temporada passada– sinó amb Beta. Tot apunta que el seu lloc a Ossa serà per a Dani Oliveras, que ja tenia un acord per competir amb l'importador italià de la marca.

A Estrasburg va començar el mundial i ho va fer amb rivalitat i lluita. Toni Bou (Montesa) i Adam Raga (Gas Gas) no van penalitzar en la primera volta –amb Fajardo, sorprenent tercer amb un sol punt– i, juntament amb Albert Cabestany (Sherco), Takahisa Fujinami (Montesa), Fajardo i Loris Gubian (Gas Gas) van passar a semifinals. Raga es va mantenir a prop de Bou, però va cometre un error i va quedar despenjat (10 punts, com Cabestany i Fujinami). En la final, el campió del món va fer un recital (2 punts) i Raga (21) va patir per protegir la seva segona posició davant la pressió d'Albert Cabestany i Takahisa Fujinami, que van empatar a 22 punts, amb el podi per al català.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a