Política

Camps: “Mai he perdut l'honorabilitat”

L'expresident de la Generalitat Valenciana critica la “persecució brutal” dels que volien que deixara de governar

Agraeix el suport incondicional de “l'Espanya neta, gran i il·lusionada”

No revela el seu futur polític després de conéixer la sentència que l'absol d'un delicte de suborn passiu impropi

Després de mesos de silenci sobre la seua situació judicial, l'expresident de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, s'ha esplaiat hui en diversos mitjans de comunicació. Camps ha llançat dos missatges clars: un d''agraïment al suport que ha tingut de “l'Espanya neta, positiva, gran i il·lusionada” que sempre ha tingut “confiança absoluta” en ell durant els tres anys que ha durat el procés judicial de la causa dels vestits i una crítica dura a “la persecució brutal”. “Hi ha un sistema brutal però se li pot combatre i se li pot guanyar. Ha sigut un gran patiment, molta paciència, molt temps, però al final hem demostrat que els hem pogut guanyar”, ha asseverat en una entrevista en Onda Cero, recollida per EuropaPress.

En aquest sentit, ha criticat que “qui van caure derrotats ahir”, després de conèixer-se la sentència de la causa dels vestits que va declarar a Camps no culpable, “no són un sistema estrictament democràtic” i que haver-los pogut guanyar, “és bo per a la democràcia”. “A tot aquest conglomerat bestial li ha guanyat un jurat popular”, ha assenyalat.

“Han intentat que qui ha guanyat la majoria absoluta amb el vot deixara de governar i ho han fet de la forma més terrible que és amb l'Estat de Dret, però som una gran nació i al final amb esforç i paciència s'aconsegueixen coses”, ha manifestat, per a reiterar el seu suport als quals sempre han tingut “confiança absoluta” en la seva honorabilitat.

“Aquests moments són excepcionals. Si tenen consciència estaran ara amb remordiments, però ni tinc rancor ni vull pensar en això. Vull seguir mirant cap avant”, ha explicat en declaracions a ABC Punt Ràdio, recollides per l'agència de notícies.

En altra entrevista en la cadena Cope, recollida per EuropaPress, l'expresident ha defés que la sentència demostra que l'únic que ha fet en aquests anys és “treballar pels valencians” i pel país.

Així mateix, ha assenyalat que no creu que el procés judicial li haja fet perdre la seua “honorabilitat com persona”, al mateix temps que ha reiterat que “ha quedat clar que el president de la màxima institució dels valencians ha treballat sempre en la línia de la normalitat, la serietat i el compromís amb la seva terra”.

Camps no ha aclarit quin serà el seu futur polític després de conéixer la sentència absolutòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.