Futbol català

L'Olot fitxa Marc de Val

Futbol. 3a divisió. El pivot defensiu de Blanes s'entrenava amb els olotins després d'un etapa plena d'entrebancs a Anglaterra i Bulgària

L'Olot va confirmar el fitxatge del pivot defensiu Marc de Val. El jugador, de 21 anys i nascut a Blanes feia una setmana que s'entrenava amb l'equip olotí després d'un etapa curta i plena d'entrebancs per equips de divisions inferiors d'Anglaterra i Bulgària.

Potència i físic

De Val va estar deu anys –entre el 1999 i el 2009– a les categories inferiors de l'Espanyol. Posteriorment, va fitxar pel Madrid C, però l'últim any va haver de fer les maletes per buscar una oportunitat a l'estranger: “Anirà molt bé a l'equip. És un jugador potent físicament, molt fort i amb molt caràcter. El teníem entrenant-se i hem vist que ens pot aportar moltes coses”, afirma el tècnic de l'Olot, Santos, que podria convocar el flamant fitxatge per al proper partit, a casa contra el Vilafranca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.