cultura

Tarifa 1714

El Punt Avui llança la “Tarifa 1714”, que permet subscriure's a l'edició digital per un euro al mes el 2014

La pàgina web posa en marxa el mur de pagament i només s'hi podran llegir gratis deu informacions al mes

El Punt Avui ha posat en marxa la seva subscripció digital, una opció que permet veure els continguts del diari i de tots els productes relacionals amb l'empresa editora (l'esportiu El9, els setmanaris Presència i L'Econòmic, i els mensuals BarçaKids i Catalonia Today) per un euro al mes. És la Tarifa 1714, sens dubte, una tarifa excepcional com ho és la situació que viu el país.

La subscripció a aquesta nova tarifa ja es pot formalitzar al web del diari (www.elpuntavui.cat) i serà vàlida durant tota la resta del 2013 i durant tot el 2014. A finals de l'any que ve, als qui s'hi hagin abonat ara se'ls aplicarà la tarifa habitual de 48 euros a l'any, una quantitat que a hores d'ara continua essent la més barata del mercat.

Fins avui, la subscripció digital només s'oferia de franc als subscriptors de l'edició en paper, que la continuaran tenint sense cost addicional, i permetia llegir el diari en format web o en pdf, a l'ordinador, a la tauleta o al mòbil, des de l'IPad, des de l'IPhone o des de dispositius Android.

Des d'aquest dijous, a més, El Punt Avui posa en marxa el mur de pagament dels seus continguts al web que acaba amb la gratuïtat total de la lectura de les seves informacions.

A partir d'ara, al web del diari s'hi continuarà podent veure gratuïtament totes les informacions que són considerades un servei al lector (com l'agenda, la cartellera o el temps), però s'hi restringeix l'accés a les notícies i als articles d'opinió. Així doncs, es podrà veure i llegir els titulars i les primeres línies de tots els textos informatius o d'opinió i es podran fer fins a deu lectures senceres al mes d'aquestes informacions.

Cada cop que el lector que no estigui subscrit a l'edició digital accedeixi a aquests continguts, un sistema d'avís l'informarà de les lectures gratuïtes que encara li resten.

La nova subscripció digital permet als lectors, a través del mòbil, les tauletes o els ordinadors, accedir als continguts del diari i a les seves actualitzacions constants d'una forma diferents; a banda, és clar, de la possibilitat de llegir en format PDF el mateix diari que els subscriptors de l'edició en paper hauran rebut al seu domicili.

Els subscriptors de l'edició en paper es poden donar d'alta gratis al nou servei seguint les informacions del web, on s'hi detalla com i d'on obtenir el codi de subscriptor actual.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia