cultura

recerca

premi

Dos treballs de recerca aspiren al premi Iluro

L'acte de proclamació del veredicte tindrà lloc el 15 de novembre

Dos treballs aspiren enguany al premi Iluro de monografia històrica. La proclamació del veredicte i el lliurament del guardó es farà el dimarts 15 de novembre a l'Ateneu de la Fundació Iluro. Convocat per aquesta entitat i dotat amb 4.500 euros, el premi s'atorga al millor treball de recerca històrica sobre Mataró o la comarca del Maresme. Els títols dels dos aspirants són La defensa de la costa al Maresme durant la Guerra Civil (1936-1939) i Notes històriques de la cartoixa de Montalegre. Història, llegenda i bibliografia.

Abans del lliurament del premi, a partir de dijous es mostraran a l'Ateneu peces seleccionades al voltant de la convocatòria anual del guardó i, per exemple, es podrà veure la primera medalla del premi Iluro, que va declarar-se desert, i una col·lecció completa amb tots els llibres editats. A partir d'enguany, els volums guardonats es posaran a la venda. Del dia 10 fins al 15 de novembre tindran un preu reduït de deu euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia