La Setmana del Pallasso de Castellar prioritza la qualitat dels espectacles en l'edició que comença divendres

La Setmana del Pallasso de Castellar del Vallès, que es desenvoluparà del 23 d'abril al 2 de maig, reduirà en una tercera part la quantitat d'espectacles respecte de l'any passat. Tot i això, el director de l'esdeveniment, Gabi Ruiz, afirma que, malgrat les dificultats econòmiques, han «volgut mantenir, i quan ha estat possible millorar, la qualitat d'altres edicions». En aquest sentit, no faltaran a la cita castellarenca grans noms catalans del gènere com ara Marcel Gros, Tortell Poltrona, Pepa Plana, La Baldufa o Teatre Mòbil.

En total, la VIII Setmana del Pallasso tindrà 20 actuacions diferents, que es portaran a terme pels carrers i places de la vila però també en diversos espais tancats. Entre aquests, l'Auditori Municipal Miquel Pont, que aquest divendres tornarà a obrir les portes després de cinc anys de tancament provisional, en els quals ha estat objecte d'una profunda remodelació. A la biblioteca Antoni Tort també es farà un espectacle, en aquest cas gratuït: Projecte Mu, de la Companyia Alcavot, aquest mateix dissabte (17 h), I, per segon any consecutiu, la Sala Blava de l'Espai Tolrà serà escenari de les sessions de cafè-teatre conegudes com a Cafèclown, que per un preu de tres euros permetran a l'espectador poder gaudir de la funció tot prenent una consumició.

A la Sala Blava també es faran altres actuacions a un preu de cinc euros, i serà l'alternativa dels espectacles de carrer en cas que hi hagi pluja. Les entrades més cares, de 10 euros, seran per veure Pepa Plana –dissabte (21.30 h)– i Tortell Poltrona –1 de maig (18.30 h)– al renovat auditori. Preus, aquests últims, que, segons Ruiz, tenen a veure amb «la cotització» dels protagonistes.

D'altra banda, Joan Montanyès Monti rebrà el Sabatot Alegre d'aquest any en reconeixement a les seves iniciatives, projectes i activitats relacionats amb el món del clown.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.