Francesc Bodí guanya el Premi de la Crítica de l'IIFV de narrativa

En la modalitat de narrativa infantil el guardó recau en l'escriptora Maria Dolors Pellicer

Francesc Bodí amb El soroll de la resta i Maria Dolors Pellicer amb La selva en vers han sigut els guardonats en les modalitats de narrativa i narrativa infantil, respectivament, dels X Premis de la Crítica que lliura l'Institut Interuniversitari de Filologia, segons ha informat l'editorial Bromera que ha publicat les dues obres.

El soroll de la resta, títol publicat en la col·lecció «L'Eclèctica» i guardonat amb el Premi Enric Valor de Novel·la, s'endinsa en els desitjos insatisfets de Bataller, un publicista que, després de patir el tercer infart, es replanteja tota la seua existència. Per la seua banda, La selva en vers és un poemari a la manera d'un bestiari ordenat alfabèticament on diferents animals es converteixen en els protagonistes.

Els Premis de la Crítica, de caràcter honorífic i biennal, reconeixen obres publicades els dos anys anteriors al lliurament que destaquen especialment per la seua qualitat i per contribuir a la recuperació del valencià. El lliurament dels guardons tindrà lloc el pròxim dilluns, 3 de maig, a la sala de graus del Centre de Postgrau de la Universitat Jaume I de Castelló.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.