cultura

La revista l'Aljamia convoca un certamen literari a través de les xarxes socials

No és dir res de l'altre món afirmar que les noves tecnologies oferixen alternatives als canals tradicionals de promoció i difusió de la creació literària en català. El que sí que és nou és que un quadern de creació literària valencià envide d'una manera decidida, sense abandonar l'edició en paper, per l'edició digital.

Així, des de la comarca de l'Horta Nord, els quaderns de literatura de la revista L'Aljamia (fundada l'any 1991 i que el 2003 va obtindre el XIII Premi a la Difusió Literària atorgat pels escriptors valencians), després d'haver creat un grup en el facebook on tenen prop de set-cents seguidors, acaben de posar en marxa, en col·laboració amb el blog El riu. Un espai digital per als microtextos, de l'editor i escriptor del Maresme Albert Calls, el Primer Certamen Literari L'Aljamia de Literatura Breu, un premi que pretenen que es convoque cada dos mesos i que en cada edició estiga dedicat a una modalitat literària diferent: microrelats, poesia, aforismes, etc.

Cada participant podrà penjar en el mur del grup L'Aljamia els treballs que crega oportú sense que superen els 300 caràcters amb espais. El guardó és un petit lot de llibres d'un autor diferent en cada edició. El nom del guardonat en la primera edició es farà públic el pròxim 20 de juliol. Una selecció dels millors textos serà posteriorment publicada en el blog El riu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia