Cultura

Els Pets i Els Amics de les Arts enceten els Concerts d'Estiu al Poble Espanyol davant d'un públic rendit

Pop a la fresca

Els Amics de les Arts van presentar Lluís Gavaldà com “un noi amb un futur prometedor”

Per uns, “a vegades, els ocells fan cagarades” i “un xauarma amb tu és el millor que hi ha”. Els altres insisteixen que hi ha “tantes coses a fer” i els queda molt poc “temps per fer-les”. Tres mil persones, sense excepcions, es van deixar ahir la gola entonant frases com aquestes en el primer dels Concerts d'Estiu al Poble Espanyol: un doble tiberi per a tota la família compartit entre Els Amics de les Arts (que ja ningú es mostra reticent, i menys després del concert d'ahir, a titllar-los de fenomen majúscul del nou pop a Catalunya) i Els Pets, que desfeien el malentès que, des dels seus inicis, assegura que mai no els ha fet gens ni mica de gràcia tocar a la capital.

Va ser una vetllada refrescant i divertida durant la qual, per primera vegada, es va veure tots dos grups –amb un sentit de l'humor en sintonia tot i la diferència d'edat i procedència– cantar plegats. Lluís Gavaldà va fer-se càrrec d'unes quantes estrofes de Reykjavík en el recital d'Els Amics, que el van presentar com “un noi que té un futur prometedor i que canta amb un grup emergent que hauríeu de votar per al concurs Sona 9”. El quartet de Barcelona, per la seva part, estava previst que s'afegissin als de Constantí per cantar, ja passada la mitjanit, Agost.

Per al seu concert, Els Amics de les Arts van mostrar-se en versió amplificada, amb tres vents que van fer sonar més festives les cançons del seu últim disc, Bed & breakfast. Els Pets, per la seva part, van interpretar una vintena de cançons, la meitat pertanyents a Fràgil (el seu últim disc), amb concessions a temps passats com S'ha acabat, Jo vull ser rei i Bon dia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia