cultura

Tallar i enganxar

La galeria Horizon de Colera inaugura avui una exposició col·lectiva dedicada al centenari ‘collage'

Els moviments culturals s'han enganxat sense complexos i en benefici de l'espectador

La galeria d'art Horizon inaugura avui a dos quarts de vuit del vespre l'exposició col·lectiva Collage, dedicada a aquesta forma artística amb més de cent anys d'història que ha arribat al tercer mil·lenni amb les aplicacions informàtiques que permeten a l'artista tallar i enganxar amb més precisió i facilitat.

A la crida d'Horizon han respost catorze artistes de procedència diversa: Sergi Aguilar, Riera i Aragó, Rafa Forteza, Enric Ansesa, Regina Giménez, Àlex Nogué i Jaume Rocamora, pel que fa a la representació estatal; els francesos Jean Louis Vila i Yves François; el britànic Tommy Seaward; el japonès Nobuko Kihira, i els nord-americans Sam Hernández i Ralph Bernabei, aquest últim responsable de la galeria Horizon.

L'exposició Collage vol aportar una reflexió sobre “l'actualitat cultural globalitzada, en el sentit que potser els moviments d'han enganxat els uns als altres sense complexos i per a benefici de l'espectador”. El collage es converteix, d'aquesta manera, en un símbol del nou món que ja tenim aquí, tan fragmentat com relligat a través de tot tipus de xarxes i interconnexions. L'exposició es podrà visitar fins al 19 d'agost.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia