cultura

El festival Jovestiu va congregar més de 5.000 persones

Es consolida com el festival de música en català més important del País Valencià de l'estiu

El passat divendres el Moll dels Borja es va omplir de gom a gom per a disfrutar de la millor música en català del moment. Segons ha concretat hui l'organització, hi van assistir més de 5.000 persones, “fet que el consolida com el festival de música en català més important del País Valencià que dóna la benvinguda a l'estiu”, es remarca en un comunicat.

Per l'escenari hi van passar els segons guanyadors del concurs Amplifica't —Make Some Are Us i Lilit i Dionís— Quimi Portet i la Gossa Sorda.

Per problemes tècnics, el grup de Gandia La Raíz no va poder tocar, però els seus membres van dedicar unes paraules als dos músics de la Safor que van morir en un accident de cotxe: Rafael Mocholí i Víctor Da Silva. Va ser el moment més emotiu de la nit.

La tercera edició del Jovestiu, que organitza Joves d'Acció, va comptar amb el suport de l'Ajuntament de Gandia. El festival s'havia sumat a la celebració del cinquè centenari del naixement de Francesc de Borja i Aragó i per això enguany s'havia presentat amb el nom Jovestiu Any Borja.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.