Betsabé Garcia rep el sisè premi Joaquim Carbó de microliteratura de Caldes

Betsabé Garcia, amb el relat Recurs d'omissió, va rebre durant la diada de Sant Jordi el 6è Premi de Microliteratura Joaquim Carbó de Caldes en la categoria de participants adults. El millor relat breu d'un autor local va ser, segons el criteri del jurat, El pastor de Sant Maurici, de Joan Ferran. En la categoria juvenil, el primer premi de segon nivell d'edat va ser per a Trenca el silenci una rialla, d'Anaïs Vidal, i el del primer nivell va ser concedit a M de vida i V de mort, de Jessica Molina.

Pel que fa als premis de les categories infantils, Pau Esteve va guanyar el destinat a alumnes de sisè curs per La rosada, i Carla Simón va rebre un accèssit per Una paparra que no li agradava la sang. El premi de cinquè curs va ser per a La poció secreta, de Laura Casanovas; el de quart, per a El rei dels ocells, de Patryc Jan i Keska, i el de tercer, per a Si poses juntes dues gotes d'aigua, de David París.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.