cultura

cultura

La biblioteca tanca per preparar el trasllat

La biblioteca de Lloret de Mar, situada provisionalment al Centre Comercial Caravel·la, tancarà les portes divendres per preparar el trasllat a la nova seu, la Casa de la Cultura, construïda a la plaça Pere Torrent.

S'aprofitarà la pausa fins que no es pugui obrir la nova seu per revisar, expurgar i reorganitzar el fons (llibres, diaris, revistes, CD, DVD), millorar el sistema de seguretat i preparar l'adquisició de cap a 10.000 documents nous en diferents suports. I és que la nova seu de la biblioteca serà la més gran d'àmbit municipal a la demarcació, després de la provincial de Girona. La futura biblioteca serà deu vegades més gran que l'actual, ja que tindrà una superfície de 3.000 metres quadrats, repartits en tres plantes. La regidora d'Educació de Lloret de Mar, Ester Olivé, remarca que amb el creixement que ha experimentat la població “calia una biblioteca de dimensions adequades i amb tots els serveis”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.