cultura

Margarit fa un taller de dansa a Celrà

La ballarina i coreògrafa Àngels Margarit (Terrassa, 1960) va visitar dissabte passat l'Escola Municipal de Dansa de Celrà per oferir-hi, juntament amb quatre ballarines de l'espectacle Flexelf, un taller que va servir com a cloenda del programa pedagògic de l'escola Coneguem els nostres creadors, dedicat enguany a Margarit, premiada en dues ocasions amb el premi nacional de dansa de la Generalitat i l'any passat amb el Premio Nacional de Danza, coincidint amb el vint-i-cinquè aniversari de la seva companyia. Aquest programa pedagògic forma part del nou disseny curricular de l'escola i té com a objectiu difondre entre els alumnes l'obra i la trajectòria dels professionals de dansa més destacats del país.

Una altra personalitat de renom que ha vingut aquest curs a l'Escola Municipal de Dansa de Celrà a impartir una master class va ser Rinat Riss, reconeguda ballarina de la Kibbutz Contemporary Dance Company, d'Israel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.