cultura

‘Pa negre' s'ha estrenat a França amb 40 còpies

La pel·lícula d'Agustí Villaronga Pa negre es va estrenar el cap de setmana passat a França amb 40 còpies, i diumenge ja havia arribat als deu mil espectadors, segons informava ahir la productora Massa d'Or. Totes les còpies són en versió original catalana, subtitulada en francès. Segons la mateixa font, “tots els cines l'han mantinguda en programació” tot esperant “el fort cap de setmana de l'arrencada de curs per als francesos”. Massa d'Or, la productora d'Isona Passola, també ha explicat que s'ha tancat la venda dels drets de la pel·lícula de Villaronga a la Xina i el Japó.

Al marge de xifres, la pel·lícula també ha obtingut bones crítiques d'importants diaris francesos. Le Monde publicava que “el discurs fantàstic del fil aporta un bri de poesia sense alleugerir la densitat dels seus nombrosos temes”. El crític de Libération diu que Villaronga llença “un noi d'11 anys, pur, al joc dels més grans que, després de la Guerra Civil, amb la seva perversitat, li obriran els ulls al cinisme del món”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Pan negro

«Pan negro»

Gènere: Drama
Direcció: Agustí Villaronga.
Intèrprets: Francesc Colomer, Marina Comas, Roger Casamajor, Nora Navas.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]
1

Publicat a