cultura

Derrota publica el seu debut

Els seus membres provenen de diversos grups com ara Hellbilly Club, Kontra-Band, Burman Flash i De Què Band. El resultat de tota aquesta experiència acumulada és Derrota, un grup de rock que funciona des de fa quatre anys, amb molt treball al local d'assaig “per sortir preparadíssims”, però que començarà a sonar fort a partir d'ara, amb l'edició del seu primer disc, Con dos erres, un treball autoproduït i editat per Temps Record. Derrota presentarà el seu debut demà divendres al parc de Sant Salvador de Santa Coloma de Farners, dins la programació de les barraques de la festa major, després de les actuacions del grup local Banda Bandarra i de la històrica banda gallega Los Suaves.

“Derrota canta a l'escepticisme amorós, a la derrota –per descomptat– i a les ferides ja cicatritzades, però sense cap tipus d'amargor, sinó amb els peus ben plantats a terra i amb el consol d'una escletxa de llum d'un univers propi de color gris”, afirma el grup per presentar-se. “El rock no és felicitat ni cançons d'amor, sinó tot el contrari”, afegeix el seu cantant, Héctor Tirado, que comparteix equip amb Alfredo Moreno (guitarra i veus), Pablo Valverde (guitarra), Marc Illas (bateria i percussió) i Gere (baix i veus). El disc inclou deu cançons en castellà, gravades als estudis Hybrid Recordings de Blanes, i si han de definir el seu estil d'alguna manera, ells parlen de rock urbà, però sense creure's gaire l'etiqueta. El millor de Derrota és el seu directe, que consideren “molt compacte”. “Algú ens va dir que un concert nostre és com un cop de puny a la cara i per a nosaltres aquest és el millor elogi”. El disc es pot escoltar a Myspace, Facebook i Spotify, i es pot comprar als concerts i a plataformes digitals com ara Itunes i Napster.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.