cultura

La pel·lícula “Floquet de Neu”, també a València

És la primera vegada que s'estrena una pel·lícula infantil en valencià

Escola Valenciana ha arribat a un acord amb la distribuïdora Filmax i l'exhibidor OCINE Aqua per a estrenar la pel·lícula infantil Floquet de Neu en valencià del 23 al 27 de desembre. És la primera vegada que s'estrena una pel·lícula infantil en la nostra llengua al País Valencià.

Floquet de Neu està dirigida per Andrés G. Schaer i està integrada per un repartiment de renom amb actrius com ara Elsa Pataky o el doblatge de veu de Constantino Romero o Carlos Latre.

Es tracta d'una història que presenta Floquet de Neu, un goril·la albí que arriba al zoo de Barcelona. El seu color fa que acapare totes les mirades dels visitants però també provoca el rebuig d'alguns companys goril·les que no l'accepten com un dels seus. Quan Floquet de Neu descobreix que la Bruixa del Nord està de pas a la ciutat decideix anar a buscar-la per demanar-li que el convertisca en un goril·la normal. Una vegada a la ciutat Floquet viurà un grapat d'aventures.

La cinta es podrà veure a les sales OCINE, del centre comercial AQUA, de València.

L'entitat cívica ha anunciat que farà promoció en totes les escoles de l'Horta. A més, qualsevol alumne tindrà un descompte especial de 2 euros en l'accés als cinemes en les sessions de cap de setmana. Escola repartirà els descomptes en els centres educatius.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.