cultura

El Museu del Rock de Barcelona presenta concurs de creditors

El centre acumula un deute de més de 450.000 euros en menys d'un any d'existència

El museu continua obert a l'espera de la resolució de l'administració concursal

El Museu del Rock de Barcelona va presentar a mitjan gener un concurs voluntari de creditors en no poder fer front a un deute de 458.000 euros acumulat en menys d'un any d'existència.

El portaveu de la Fundació privada Museu del Rock ha confirmat aquest divendres que el centre perdia mensualment 65.000 euros, a causa del baix nivell d'ingressos que proporcionava l'activitat museística davant d'una despesa regular de 100.000 euros.

El concurs de creditors presentat el mes de gener al jutjat mercantil número 4 de Barcelona no ha comportat, de moment, el final de la seva activitat. El Museu no ha tancat les seves portes ni ha alterat la seva programació per al febrer. A hores d'ara l'administrador concursal nomenat pel jutge estudia la resolució del cas, que tant podria passar pel tancament del museu com per la seva continuïtat si s'hi vinculen nous inversors.

El Museu del Rock va ser inaugurat el mes de març de 2011 i està ubicat a la quarta planta del centre comercial Les Arenes. Impulsat pel periodista musical Jordi Tardà, compta amb una sala dedicada als Rolling Stones, una altra als Beatles, una tercera al rock de l'Estat, i una quarta que acull exposicions temporals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.