cultura

Lloret, música i solidaritat

El trio de jazz format per Maurizio di Fulvio (guitarra), Ivano Sabatini (contrabaix) i Giacomo Parone (bateria i percussió) oferirà avui al Casal de l'Obrera (19 h) el primer concert del Festival de Primavera de Lloret de Mar a benefici de la Creu Roja, organitzat per l'Associació Cultural Pau Casals i l'Ajuntament.

El segon concert tindrà lloc dissabte vinent, al Teatre de Lloret, i serà protagonitzat per la Jove Orquestra Nacional de Catalunya. El dissabte 28 d'abril tindrà lloc al teatre un concert en què el guitarrista Roger Tàpias i la pianista Nozomi Isobe interpretaran el Concierto de Aranjuez. El festival es tancarà el 27 de maig al Casal de l'Obrera amb el concert Melodies romàntiques, a càrrec de Gernot Winischhofer i Ksenia Dubrovskaya (violins) i Anna Ferrer (piano). Tots els concerts comencen a les set i les entrades costen 15 euros, amb un 20% de descompte per a jubilats i usuaris del Carnet Jove.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.