cultura

barcelonès

Badalona troba patrocinador per a la cremada del dimoni

El govern de Badalona del PP va presentar ahir el programa d'actes de les Festes de Maig, que, tot i la reducció del 15% en el pressupost, respecta força el contingut del 2011. Les principals novetats tenen relació amb l'acte central de les festes, la cremada del dimoni que se celebra la nit del 10 de maig, que aquest any serà patrocinada per la promotora Level amb 25.000 euros. Una altra variació respecte a l'any passat afecta el mocador de les festes, un element consolidat que aquest any es deixarà de distribuir gratuïtament entre els escolars de la ciutat. Se'n faran 15.000, en lloc dels 47.000 de l'any passat, i es tornaran a vendre a un euro. També s'ha creat la tassa de les Festes de Maig, que costa quatre euros.

El pregoner de les festes serà el discjòquei badaloní Fernandisco, i l'actuació musical més destacada serà la d'Els Amics de les Arts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.