cultura

Feliu Ventura, Senior i Carles Dénia, triomfadors dels Premis Ovidi

El Col·lectiu ha atorgat el guardó a la trajectòria artística al grup Al Tall i el premi al suport a la música en valencià al diari digital Vilaweb

El cantautor Feliu Ventura, el grup Senior i el Cor Brutal així com el músic Carles Dénia han estat, amb dos guardons cadascun, els grans triomfadors en la setena edició del Premis Ovidi Montllor a la música en valencià.

En una cerimònia celebrada al Teatre Micalet, l'escena musical del País Valencià ha coronat “Música i lletra”, de Feliu Ventura, com el millor àlbum de cançó d'autor i el seu tema “Història d'un sofà” com la millor lletra.

Senior i el Cor brutal ha rebut el reconeixement de millor cançó amb “La sort adormida” i millor disseny de l'àlbum “Gran”. Carles Dénia ha rebut el premi al millor àlbum de folk “El paradís de les paraules” i el guardó als millors arranjaments per al tema homònim.

Però el guardó a tota una trajectòria, ha estat atorgat al grup Al Tall per la seua tasca i el camí realitzat a favor de la música en valencià i valenciana i per haver aconseguit reafirmar l'esperit del conegut moviment de “riproposta” per a un estil de música que s'havia quedat aturat en el segle XIX abans d ela seua aparició com a grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.