cultura

La Companyia Teatre Micalet es farà càrrec de nou de la gestió del teatre

Tornarà a assumir la direcció artística i a ser la companyia resident del Teatre Micalet de València en companyia de Xavi Castillo

L'inici de la nova temporada del Teatre Micalet de València, aportarà novetats ben significatives a partir de setembre, amb la reincorporació de la companyia originària en la direcció artística, amb el suport de Xavi Castillo i Pot de Plom.

La productora Pro21cultural, una empresa amb una dilatada trajectòria en l'organització d'actes culturals i musicals, serà l'encarregada de dinamitzar la música en valencià.

Es comptarà també amb residències temporals de noves companyies, que puguen trobar en el Teatre Micalet, un lloc per a crear, investigar i mostrar les seues propostes. De fet, es té la voluntat d'aglutinar, de sumar forces per a que el Teatre Micalet continue sent un lloc de referència per al públic i un espai lliure, per a expressions artístiques arriscades i plurals , en connexió amb la llengua i la nostra cultura.

En la programació s'alternaran exhibicions de produccions pròpies de la Companyia Teatre Micalet, amb exhibicions de teatre, música, dansa i circ, de València, Catalunya i les Illes per a tot tipus de públic, així com espectacles específics per a escolars. S'encetarà una línia de teatre infantil els diumenges pel matí i es recuperarà “Les nits del Micalet”, un espai per al “café-concert” amb actuacions de música i cabaret.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.