cultura

cinema

Bona acollida del film de Pere Vilà a Karlovy Vary

A més de l'èxit de públic i crítica, una trentena de festivals hi estan interessats

La lapidation de Saint Etienne (La lapidació de Sant Esteve), la nova pel·lícula de Pere Vilà, va tenir una molt bona acollida en el seu pas pel prestigiós Festival de Cinema de Karlovy Vary (Txèquia), la 47a edició del qual s'ha celebrat aquests dies. Malgrat que finalment el jurat no li va atorgar cap premi, l'acollida va ser entusiasta tant per part de la crítica –així ho recull la premsa internacional, entre altres la revista Variety– com per al públic, que va omplir la sala on es projectava, amb una cabuda per a dues mil persones. Juntament amb una pel·lícula japonesa, la premsa especialitzada va col·locar el nou film del cineasta gironí entre els dos millors que s'han pogut veure en el festival.

Segons declaracions del mateix Pere Vilà, que es mostrava eufòric per la bona rebuda que ha obtingut la pel·lícula, “això també ha comportat que cap a una trentena de festivals s'hagin interessat per la pel·lícula, de manera que el circuit internacional està assegurat”.

La lapidation de Saint Étienne, ha estat produïda per Eddie Saeta, DDM Visual i L'Age d'Or, i té com a protagonista l'actor Louis Castel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.