cultura

maresme

El millor jazz torna a sonar a Arenys de Mar

La Big Band de l'escola municipal de música obre avui la 21a edició del cicle

Vint-i-un anys d'història i amb les mateixes ganes de sempre. Arenys de Mar obre avui una nova edició del Festival de Jazz apostant pel talent de casa a través dels músics de la Big Band de l'Escola Municipal de Música Carles G. Vidiell, que sonaran a dos quarts de deu de la nit a la balconada de l'edifici Xifré. Al concert, gratuït, seguirà un segon protagonitzat per la jove veu revelació del gènere: Andrea Motis, acompanyada dels seu inseparable Joan Chamorro Quintet. Els organitzadors preveuen que sigui una de les cites més multitudinàries davant l'expectació que ha creat l'actuació i el preu popular de 8 euros per accedir al pati de l'edifici Xifré.

El divendres 27 de juliol serà el torn de The Hat Hausen Elàstic Band, un concert novament gratuït i que també es farà a la balconada de l'edifici Xifré. La veterana Big Mamma & Original Jazz Orquestra completarà la programació del proper divendres. El 3 d'agost correspon a la Jinx Jazz Band, defensors de l'estil més primigeni del jazz. Reminiscències de Chet Baker, Dean Martin i Frank Sinatra ompliran la proposta del 10 d'agost a càrrec de Geni Barry & Daniel Cros i el divendres 17 arribarà la proposta personal de Bernat Font Trio. Finalment, el cicle d'Arenys de Mar donarà veu l'últim divendres d'agost a Los Mambo Jambo, integrat per músics de llarga carrera en el món del Rhythm'n'Blues i el Rock'n'Roll com Dani Nel·lo, Mario Cobo, Ivan Kovacevic i Anton Jarl. “Un còctel instrumental d'alt voltatge, un dispositiu energètic fet per compartir”, segons els organitzadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.