Calella s'omple de gent un cop més per seguir la cantada d'havaneres

La cantant cubana Lucrecia va exercir de convidada i avui rebrà el premi 2x4

Al programa constaven un total de 22 temes, que van anar caient, interpretats, per aquest ordre, pel conjunt local Port Bo, el Trio Arrels de Menorca, Lucrecia, Arjau, La Taverna i, per acabar, tots junts van interpretar, tal com ja és tradicional al final de la cantada, La bella Lola, que va sembrar les platges de mocadors blancs, i El meu avi. Lucrecia va interpretar els temes Clara, Cachita, El peix enamorat i Mamá Inés.

La litúrgia va ser la de sempre en aquest acte multitudinari, que marca l'inici de la temporada alta d'estiu a la zona de Calella, Palafrugell, Llafranc, Tamariu i Begur. Tal com ja és tradicional, al final de la cantada els grups participants es van distribuir per actuar en diversos locals de Calella.

Avui al migdia, a l'Hotel Sant Roc, la Fundació Ernest Morató farà entrega dels premis 2x4 a Lucrecia, a l'equip de Televisió de Catalunya responsable de la retransmissió de la cantada i a Josep Vergonyós, Pitu del Xivarri.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.