cultura

audiovisual

El curt ‘Reykjavík' rep més de 1.500 visites en cinc dies al web

Reykjavík, l'últim curtmetratge del tàndem Víctor Correas i Joan Enric Barceló, ja ha rebut més de 1.500 visites des que es pot veure al web www.visitreykjavik.net. Després del seu pas per diversos festivals especialitzats en l'àmbit estatal –en què ja porta guanyats tres premis destacats i diverses mencions–, el curt protagonitzat per Montserrat Carulla, Víctor Petit, Joan Muntal i Carles Sais, entra ara en la fase de difusió entre el públic. Alhora s'obre la porta per concursar en l'àmbit internacional a través de la plataforma Moviebeta.

Reykjavík, que es va concebre –que no filmar– abans de la celebrada cançó d'Els Amics de les Arts, grup del qual Barceló n'és membre, narra el retorn a casa d'un home desaparegut i l'encaix enigmàtic que té amb la família. Amb reminiscències a L'Odissea i al film Família (1996), el curt es va gravar a Sant Hilari Sacalm i Vilablareix amb un cost de 8.000 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.