cultura

literatura

Itinerari poètic a Santa Coloma de Farners

Es va fer el cap de setmana per obrir l'any dedicat a Salvador Espriu

Santa Coloma de Farners va començar el cap de setmana els actes de celebració del centenari del naixement del poeta Salvador Espriu. L'itinerari poètic per Santa Coloma va ser un dels més destacats, amb quinze espais en el recorregut, entre els quals la casa on va néixer, la biblioteca Joan Vinyoli, la plaça del Firal, el parc de Sant Salvador i la Casa de la Paraula, en què es van llegir poemes d'Espriu. Alguns dels poemes que es van llegir van ser Inici de càntic en el temple, El meu poble i jo, Les paraules i Després dels arbres. Dissabte també es va fer una ofrena floral davant de l'escultura de Josep Maria Subirachs dedicada a Espriu, que és a Santa Coloma des del 1986. D'altra banda, cal esmentar l'espectacle musical Fes que siguin segurs els ponts del diàleg, amb Maria Cinta i Jaume Nadal, i la primera de les taules rodones i conferències que s'han programat al llarg de l'any, en aquest cas sobre la vigència d'Espriu, a càrrec de Joan Casas, Margarida Casacuberta i Jordi Galves.

L'Any Espriu serà el centre de l'activitat cultural de Santa Coloma de Farners durant aquest 2013, amb activitats cada mes per apropar l'obra de Salvador Espriu a tota la població.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.