cultura

música

Canimas i Tom Hagan obren el Ressupó a Celrà

El Ressupó és un cicle de música independent i “petits concerts de prop”, que es va iniciar fa tres anys a les comarques gironines. L'any passat es va consolidar la primera edició a Celrà amb gran èxit, i enguany, cada dijous de juliol (22h), davant La Fàbrica de Celrà, s'oferirà el cicle de concerts gratuïts, amb sopars a la fresca. Aquest any s'incorporarà un detall gastronòmic, com és l'oferta d'un plat especial segons l'artista del dia i la seva terra. El cicle de concerts comença avui amb els cantants i guitarristes Canimas amb Sagrat Cor i Tom Hagan amb format trio.

La següent sessió, el 18 de juliol, anirà a càrrec de Maria Rodés, acompanyada del teclat i guitarrista Guillermo Martorell on presentarà Sueño Triangular un treball personal i arriscat creat per la pròpia artista i la banda Inspira, que mostrarà el seu nou disc, optimista i crític, Amunt!. El cicle tancarà el 25 de juliol amb el grup Quart Primera amb el repertori del segon disc Pel·lícules. Tot seguit, tocarà Joana Serrat, que presentarà el seu darrer disc The Relief Sessions acompanyada del guitarrista Guillem Plana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.