cultura

música

Quico Pi de la Serra, Núria Graham i Túrnez & Sesé, al Blanes Guitar Festival

Es programen set concerts en dos cicles diferents que es faran al Jardí Botànic i al Centre Catòlic

És una nova proposta evolució de l'antic certamen

El Blanes Guitar Festival 2013 portarà aquest estiu a la ciutat de la Costa Brava sud artistes com ara Quico Pi de la Serra, Núria Graham, Bernat Padrosa, Evoéh, Túrnez & Sesé i Pedro Javier González Trio.

És l'evolució de l'antic festival de guitarra de Blanes que durant anys s'havia celebrat al Centre Catòlic. Amb l'herència i la història d'aquell certamen, el Blanes Guitar Festival comença una nova etapa programant set concerts del 30 de juliol al 20 d'agost. El festival, a la vegada, es divideix en dos cicles que es faran en dos escenaris diferents: un de música espanyola al Jardí Botànic Marimurtra i un altre de guitarra i cançó a l'Auditori del Centre Catòlic.

El cicle Música Espanyola al Jardí Botànic, que proposa nits de concert i gastronomia, presenta tres concerts amb els següents artistes: Pedro Javier González Trio (flamenc); el duet Evoéh (cante i copla), format per Ariana Barrabés (veu) i Jesús Olivares (guitarra), i el guitarrista català Bernat Padrosa (clàssica), que interpretarà el Concierto de Aranjuez acompanyat de la pianista i clavecinista Olga Karitonina. Aquest cicle es farà els dijous 1, 8 i 15 d'agost a les nou de la nit.

El cicle Guitarra i Cançó a l'Auditori programa artistes catalans consolidats com ara Quico Pi de la Serra i joves valors emergents com ara Núria Graham. Un cicle que també inclou una proposta de música mediterrània basada en la poesia d'Espriu i altres poetes amb Túrnez & Sesé, i una evocadora nit de boleros i jazz llatí amb Clara Wasserman quartet. El cicle de concerts es farà al llarg de quatre dies, sempre en dimarts, a les deu de la nit: el 30 de juliol i els dies 6, 13 i 20 d'agost.

Nom anglosaxó

Amb la nova etapa del certamen també s'ha decidit rebatejar-lo. I s'ha optat per un nom anglès, Blanes Guitar Festival, que els permet posar la ciutat al capdavant de la nomenclatura.

LA XIFRA

7
concerts
s'han programat en el Blanes Guitar Festival 2013 dividit en dos cicles.

LA DATA

30.07.13
comença
el Blanes Guitar Festival, repartit en dos escenaris: el jardí Marimurtra i el Centre Catòlic.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.