cultura

La defensa de la llengua catalana arrasa a la xarxa

El nou videoclip del grup Xeic! rep més de 33.000 visites en només quatre dies

La peça del nou disc de la banda ebrenca vol esperonar els milers de ciutadans anònims que lluiten per protegir el català

Més de 30 cares conegudes van voler sumar-se al crit contundent de Xeic! per defensar la llengua i la cultura catalana. Un crit que, en molt poc temps, està arrasant a la xarxa. Tornarem, la nova cançó i videoclip del grup ebrenc, ha rebut més de 33.000 visites en només quatre dies.

Inclosa dins del recent disc de la banda, Batecs, aquesta cançó pretén escampar arreu del país amb un to festiu i reivindicatiu “la fermesa i la pluralitat de veus que reclamen la defensa de la cultura catalana”.

Màrius Serra, Carme Forcadell, Muriel Casals, Mònica Terribas, Jordi Basté, Queco Novell, Toni Albà, Quim Masferrer, Matthew Tree, Txe Arana, Joan Reig, Els Catarres, Xavier Graset, Quimi Portet, Sílvia Soler, La Pegatina, Tortell Poltrona i la Companyia Elèctrica Dharma, entre d'altres, han col·laborat en un projecte que, segons expliquen els seus creadors, “desitja fer pinya i reforçar la cultura i la llengua catalanes.

D'aquesta manera, també volen “agrair i esperonar els milers de ciutadans anònims que, malgrat no aparèixer en el videoclip, refermen amb la lluita constant la necessitat de protegir el català”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.