cultura

música

Blues de Picolat celebra els 20 anys amb un concert

El grup nord català actuarà el proper 22 de novembre al Teatre Municipal de Perpinyà, amb artistes convidats

A l'inici dels anys 90, quan van començar a assajar per amenitzar la festa de Cap d'Any del setmanari que llavors editava a Perpinyà El Punt i en què treballaven tots quatre, mai no s'haurien pensat que un dia se celebraria el vintè aniversari d'aquesta formació.

De fet, dels quatre fundadors, Carles i Esteve primer amb Paloma i Giloul poc després, només en Carles va continuar en el grup fins aquest 2013, que celebra uns vint anys de carrera, centenars de concerts a Catalunya i a la Catalunya del Nord, en festivals arreu l'Estat francès i amb una cobertura geogràfica que va des d'Alcoi fins a Estrasburg.

Comptant des de l'inici amb la col·laboració per les lletres de l'escriptor Joan-Lluís Lluís, el grup no va trigar a enregistrar el seu primer àlbum Ah!Perpinyà (recompensat com a Millor Primer Disc 1997 per la SGAE) fins a la publicació, al novembre passat, del sisè i últim treball Àngel de la nit, sempre amb lletres de Joan-Lluís Lluís, com també altres autors nord-catalans com Joan-Daniel Bezsonoff, Aleix Renyé, del poeta i músic Gerard Jacquet o del cantant Carles Sarrat. Dues de les lletres també són l'obra d'un dels quatre fundadors de la banda –llavors baix del grup–, Esteve Carrera, periodista a El Punt i novel·lista.

Comelade i molts més

Aquest proper 22 de novembre, en l'especial caliu del teatre municipal de Perpinyà –que enguany fa 200 anys– la banda celebrarà aquest vintè aniversari amb una vetllada en què, a més dels quatre membres actuals, es retrobaran una gran part dels músics que han col·laborat i compartit aquest camí de vint any, a més dels amics de sempre: Pascal Comelade, Gerard Jacquet, les antigues coristes Annabelle, Isabelle i Muriel, el saxo Paul-Nicolas Fons, el trompeta Mike Desseaux i la seva famfarra, la coral Gospel Fever i molt altres.

El concert tindrà lloc a les 21.00 h i es poden fer reserves al telefon 33 (0)468 62 38 82.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia