cultura

Joan Massagué, Jaume Vallcorba, el Sónar i La Principal de la Bisbal, Premis Nacionals de Cultura 2014

També han estat premiats Pepa Plana, l'Amical Wikimedia, Mireia Barrera, Vicenç Pagès, Roberto Oliván i The Dalí Museum St.Petersburg de Florida

El plenari del CoNCA atorga aquest any 10 distincions, el màxim permès per llei

El Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA) ha anunciat aquest dimecres els guanyadors dels Premis Nacionals de Cultura 2014. El jurat format pels membres del Plenari del CoNCA ha decidit distingir aquest any 10 persones i entitats, el màxim de distincions que la llei autoritza a fer cada any.

Els designats per rebre les màximes distincions de la cultura catalana són el científic Joan Massagué, l'editor Jaume Vallcorba, la pallassa Pepa Plana, l'escriptor Vicenç Pagès, la directora d'orquestra Mireia Barrera, el coreògraf Roberto Oliván, l'organització Amical Wikimedia, l'orquestra La Principal de la Bisbal, el museu nord-americà The Dalí Museum St.Petersburg i el festival de música Sónar.

L'entrega dels premis, dotats amb 15.000 euros, tindrà lloc el proper 2 de juny. Amb els Premis Nacionals de Cultura (2014) el CoNCA vol distingir la innovació, al continuïtat i l'excel·lència. Els guardons reivindiquen la creativitat “com a símbol d'un país amb un dinamisme cultural que és part constitutiva de la seva personalitat històrica”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia