cultura

El Punt Avui Televisió s'inaugura dimarts

La programació regular s'iniciarà el dia de Sant Jordi, però dimarts al vespre es farà l'emissió inaugural del nou canal, que té la seu a Sant Just Desvern

El Punt Avui Televisió, la nova cadena televisiva que neix a partir de l'acord de lloguer de llicències per part del grup El Punt Avui a l'antic propietari de Canal Català, Nicola Pedrazzoli, farà l'emissió inaugural dimarts vinent, la vigília de Sant Jordi, amb una programació especial de tres hores (de vuit a onze de la nit) que inclourà una entrevista al president de la Generalitat, Artur Mas, i la presentació dels espais de producció pròpia de la nova cadena.

El Punt Avui Televisió, que a hores d'ara cobreix el 50% del territori nacional però que ja la pot veure més del 80% de la població, iniciarà les seves emissions regulars l'endemà mateix, el dia de Sant Jordi, quan se celebra l'aniversari de l'Avui, una de les dues capçaleres que donen nom a la capçalera del diari del grup des que, ara fa dos anys, El Punt i l'Avui es van fusionar.

Tal com ja es va anunciar setmanes enrere, la producció pròpia de la cadena s'anirà incrementat gradualment i a l'inici se centrarà en les hores de tarda i nit amb el programa L'illa de Robinson (en podeu veure més detalls a la plana següent).

A banda de la programació que provingui de La Xarxa, que es concentrarà sobretot en la franja matinal i els caps de setmana, El Punt Avui TV emetrà també altres programes de producció pròpia o d'empreses amb les quals ha arribat a acords: La ronda, Pericos online, L'internauta i una entrevista setmanal produïda per la revista Esguard.

La tertúlia esportiva La ronda, centrada en l'actualitat del Barça i dirigida per Albert Lesan, s'emetrà els dilluns de dotze a una de la nit i els dimarts, dimecres i dijous d'onze a dotze. Pericos online, la tertúlia centrada en l'actualitat de l'Espanyol i dirigida per Francesc Via, s'emetrà els dilluns i els divendres de dotze a una de la nit.

L'emissió inaugural de la cadena començarà a les vuit del vespre

El president de la Generalitat, Artur Mas, serà entrevistat la vigília de Sant Jordi en l'emissió inaugural d'El Punt Televisió, en una espai en què el president repassarà els principals punts de l'actualitat política del país. L'entrevista amb el president de la Generalitat s'emetrà a les nou del vespre. Una hora abans, els responsables d'El Punt Avui TV hauran explicat els orígens i els objectius de la nova cadena, i donaran més detalls de la programació habitual de la nova emissora, explicant els diferents espais que s'aniran posant en marxa progressivament al llarg de la setmana. Dimarts, un cop finalitzada l'entrevista al president de la Generalitat, el conductor del programa, Eduard Berraondo, moderarà una tertúlia d'actualitat política en què s'analitzarà la situació que travessa el país. Vicent Sanchis, Vicent Partal, Salvador Cardús, Muriel Casals, Eduardo Reyes i Àngels Guiteras seran els tertulians d'aquest dia. Al llarg de dimarts i dimecres, els dos primers dies d'emissió de la cadena, els espectadors podran veure també més d'un centenar de missatges de benvinguda de diferents personalitats del país que han volgut fer una salutació a la nova cadena. El dia de Sant Jordi s'emetrà igualment un programa especial dedicat a llibres (de 18.00 a 19.00) i, just al darrere, la primera edició de L'illa de Robinson. Aquest dia s'entrevistarà el cap de l'oposició i líder d'ERC, Oriol Junqueras.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia