cultura

Bocairent acull la XXIV Diada Musical de la Vall d'Albaida

Participaran 35 societats musicals i vora de 2.000 músics amb motiu de la celebrar-se el 90 aniversari de la creació de l'Associació Unió Musical i amb la finalitat de retre-li un homenatge a la música festera i els seus compositors

La localitat de Bocairent, a la Vall d'Albaida, es convertirà el dissabte 24 de maig en el centre cultural de la comarca al celebrar-se la XXIV Diada Musical de la Vall d'Albaida en la que participaran 35 societats musicals i vora de 2.000 músics amb motiu de la celebrar-se el 90 aniversari de la creació de l'Associació Unió Musical de Bocairent i amb la finalitat de retre-li un homenatge a la música festera, als seus compositors i intèrprets.

Durant la jornada, destacarà la interpretació conjunta d'una composició musical a càrrec de vuit-cents músics, dividits en cinc grups, dins l'acte central que es desenvoluparà a la Plaça de Bous. Els grups estaran dirigits per Saül Gómez, Damián Molina, Enrique Alborch, Miguel A. Ibiza i Bene Ripoll. La festa es tancarà amb un concert de la Unió Musical conjuntament amb músics de la Mariola al Benicadell i dirigits per José V. Moltó, Jose R. Pascual Vilaplana i Daniel Ferrero.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia